Турнирска база на податоци од Chess Results

Забелешка: Големите и малите букви не прават разлика

ТурнирДиректор на турнирот Организатор (и) Главен судија Судија
Сајт tournament end between ( yyyymmdd or yyyymm or yyyy ) and Тип на турнир Сортирај спрема Земја Only finished tournaments ПребарувајПревземи го документот во Excel

Преглед на сите турнири (сортирани хронолошки од понови спрема постари)