База на податоци за играчот во Chess-Results

Забелешка: Големите и малите букви не прават разлика. Едно од полињата одбележени со *) мораат да бидат пополнети.

Презиме *) Име Клуб Идентификациски број *) Фиде-ИД *) Земја (FIDE кратенка) *) tournament end between ( yyyymmdd or yyyymm or yyyy ) and Година на раѓање (yyyy) Minimum-Rating
Сортирај спрема ПребарувајПревземи го документот во Excel