CLUB ARGENTINO DE AJEDREZ - IRT Sub2200 "FIN DE SEMANA" Clasifica Camp Arg Amat - VIERNES 7 AL DOMINGO 9 DE FEBRERO - VÁLIDO ELO FIDE

последно ажурирање10.02.2020 00:36:41, Creator/Last Upload: fada – comision tecnica argentina

ЛинковиПочетна страна на организаторот
Избор на параметри покажите податоци за турнирот
ЛистиСтартна ранг листа, Список на играчи по азбучен ред, Податоци за федерациите, Партиите и Титулите-статистики, Распоред
Конечен пласман со партии после 6 Кола, Стартна ранг листа со партии
Парови по таблиКоло.1, Коло.2, Коло.3, Коло.4, Коло.5, Коло.6/6 , без пар
Листа на пласман послеКоло.1, Коло.2, Коло.3, Коло.4, Коло.5, Коло.6
Префрли во Excel и печатиЛиста за печатење, Експортирај во Excel (.xls), Експортирај во Excel (.xlsx), Префрли во PDF-фајл