Статистика за федерации

Бр.ФЕД.ФедерацијаСметка
1CZECzech Republic157
Вкупно157

Статистика на титули

Статистика на партиите

КолоПобеди на белитеНерешениПобеди на црнитеКонтумации Вкупно
116418240
219413440
322116140
416516340
511719340
616417340
Вкупно100259916240