Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

XYChess Team League 2019

последно ажурирање21.09.2019 15:22:29, Creator/Last Upload: malta chess federation

Пласман со партии

Рк.Екипа12345678910 ТБ1  ТБ2  ТБ3 
1The Future Malta Kings * 00,00
2Bishop Brigade * 00,00
3The Punishers * 00,00
4Fischer – Men * 00,00
5The Check Mates * 00,00
6Time Troubles * 00,00
7The Chess Four * 00,00
8Blunder Busters * 00,00
9The Queens * 00,00
10The Underdogs * 00,00

Белешка:
Tie Break1: Matchpoints (3 for wins, 1 for Draws, 0 for Losses)
Tie Break2: points (game-points)
Tie Break3: Board Tie-Breaks of the whole tournament