CLUB ARGENTINO DE AJEDREZ - IRT SUB2200 "Gral. SAN MARTIN" $13.500 EN PREMIOS - 17 al 19 de Agosto (Semif Camp Arg Amateur Sub2300/2000/1700) 6 Rondas 60+30

последно ажурирање16.08.2019 00:34:41, Creator/Last Upload: fada – comision tecnica argentina

Избор на параметри покажите податоци за турнирот, Link tournament to the tournament calendar
ЛистиСтартна ранг листа, Список на играчи по азбучен ред, Податоци за федерациите, Партиите и Титулите-статистики, Распоред
Префрли во Excel и печатиЛиста за печатење, Експортирај во Excel (.xls), Експортирај во Excel (.xlsx), Префрли во PDF-фајл