44-ти Международен турнир "Морско конче" 17.08 - 23.08.2019 - момчета до 12 г.

последно ажурирање17.08.2019 10:29:22, Creator/Last Upload: 2903660 ilchev,dimitar ia c

ЛинковиПочетна страна на организаторот
Избор на параметри покажите податоци за турнирот
ЛистиСтартна ранг листа, Список на играчи по азбучен ред, Податоци за федерациите, Партиите и Титулите-статистики, Распоред
Префрли во Excel и печатиЛиста за печатење, Експортирај во Excel (.xls), Експортирај во Excel (.xlsx), Префрли во PDF-фајл