Standard turnir Car Konstantin 2019-27 maraton Niš, 16-18.avgust OŠ D Radović 11:30 ( pet, sub, ned 10 kola ) Nagrade 20 000

последно ажурирање16.08.2019 14:29:24, Creator/Last Upload: aca krstic

ЛинковиПочетна страна на организаторот
Избор на параметри покажите податоци за турнирот
ЛистиСтартна ранг листа, Список на играчи по азбучен ред, Податоци за федерациите, Партиите и Титулите-статистики, Распоред
Пласман со партии после коло 1 , Стартна ранг листа со партии
Парови по таблиКоло.1/10 , без пар
Листа на пласман послеКоло.1
Префрли во Excel и печатиЛиста за печатење, Експортирај во Excel (.xls), Експортирај во Excel (.xlsx), Префрли во PDF-фајл