TORNEO INTERCONTINENTAL ALCOSSEBRE - OPEN INTERCONTINENTAL WWW.BASALCO.COM

последно ажурирање16.09.2019 23:50:53, Creator: spanish chess federation (licence 205),Last Upload: danivaquer

ЛинковиПочетна страна на организаторот
Избор на параметри покажите податоци за турнирот
ЛистиСтартна ранг листа, Список на играчи по азбучен ред, Податоци за федерациите, Партиите и Титулите-статистики, Распоред
Префрли во Excel и печатиЛиста за печатење, Експортирај во Excel (.xls), Експортирај во Excel (.xlsx), Префрли во PDF-фајл