Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

1ª EDICAO DA TACA SONANGOL EM XADREZ

последно ажурирање23.02.2019 16:19:19, Creator/Last Upload: federacao angolana de xadrez fax

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.РтгКлуб/Град
1Dercio DiasANG0Sonangol EP
2Walter FrancesANG0Sonangol EP
3Joao GracaANG0MS Telcom
4Vander ManuelANG0ISPTEC
5Juliana CarrilANG0Sonip
6Nelson AntunesANG0Sonip
7Americo FernandesANG0Sonangol EP
8Aristoteles RamosANG0SIIND
9Helder CardosoANG0Sonangol EP
10Manuel VarandaANG0Logistica
11Bernardo QuibianaANG0Sonangol EP
12Helder da SilvaANG0Sonangol EP
13Makyese de CarvalhoANG0Sonangol EP
14Joao CateteANG0Sonangol EP
15Pedro CaetanoANG0Pesquisa e Producao
16Mugabe GoncalvesANG0Sonangol EP
17Sidney Bravo da CostaANG0Sonangol EP
18Claudino DomingosANG0Pesquisa e Producao
19Antonio MahingaANG0Sonangol Distribuidora
20Luis GengueANG0Sonangol Distribuidora
21Nelson GourgelANG0Sonangol Distribuidora
22Anibal AgostinhoANG0ISPTEC
23Braun da CruzANG0Sonangol EP
24Antonio AlvesANG0Logistica
25Eliseu EpalangaANG0Sonip