Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

Zuğulba Tədris İdman Bazasında keçiriləcək TMT-yə vəsiqə

последно ажурирање06.02.2019 15:18:16, Creator/Last Upload: raul quliyev

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.Ртг
1Khalilov Emin13418327AZE1625
2Ughuzov Ravan13419315AZE1556
3Davudov Tunar13422316AZE1552
4Ali Ahad13424343AZE1548
5Aghayev Samad13420801AZE1322
6Rashidova Nargiz13425420AZE1316
7Khalilli Elnur13421409AZE1296
8Rasulov Rashid13429876AZE1256
9Goyushlu Akif13418297AZE1170
10Bashirzade Farhad13422600AZE1169
11Mustafazade Ramzi13426788AZE1137
12Naghiyeva Laman13423347AZE1131
13Naghizade Jahangir13425471AZE1077
14Abdullayeva Fidan13420119AZE1073
15Khalilli Adil13429086AZE1073
16Mirzayev Emil13439316AZE0