Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

CAMPEONATO REGIONAL DE VETERANOS DO SAL 2018

последно ажурирање20.08.2018 01:03:24, Creator/Last Upload: pinéu chess

Стартна листа на играчи

Бр. ИмеИДФидеИДФЕД.РтгИКлуб/Град
2
Delgado Luís8323600578CPV0Oderf-Org. Desp. Ribeira Funda
4
Gomes Jose Pedro do Rosario13223600829CPV0Oderf-Org. Desp. Ribeira Funda
3
Quatorze Alvaro Manuel Cortez13723600845CPV0Oderf-Org. Desp. Ribeira Funda
5
Santos Vital Tereza0CPV0Oderf-Org. Desp. Ribeira Funda
6
Soares Carlos Manuel3023600063CPV0Oderf-Org. Desp. Ribeira Funda
1
Sousa Dos Reis Augusto3123600373CPV0Oderf-Org. Desp. Ribeira Funda