Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

INTER REGION CHESS COMPITATION 2018 ,PGCIL

последно ажурирање13.07.2018 11:56:38, Creator/Last Upload: tirthchessclub

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.Ртг
1BARAL H.KIND0
2CHAKRABATRY SHIBUIND0
3CHOWDHURY SUJANIND0
4KUMARI VINITAIND0
5PADHAN PRAMOD KUIND0
6PRATAP ABHAYAIND0
7RAO G.VIND0
8SARKAR SUPRADEEPIND0
9SINGH UTTAM KUIND0