Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

GIẢI VÔ ĐỊCH CỜ VUA TRẺ TOÀN QUỐC 2018 CỜ TIÊU CHUẨN - BẢNG NỮ LỨA TUỔI 20

последно ажурирање13.07.2018 07:19:54, Creator/Last Upload: vietnamchess

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФЕД.Клуб/Град
1Vu Thi Dieu AiKGIKgi
2Vu Thi Dieu UyenKGIKgi
3Nguyen Hoang AnhHCMHcm
4Cao Minh TrangHPHHph
5Pham Thanh Phuong ThaoHPHHph
6Nguyen Hong NgocNBINbi
7Nguyen Thanh Thuy TienHCMHcm
8Vo Thi Thuy TienCTHCth
9Nguyen Thi Minh OanhHNOHno
10Nguyen Ngoc Doan TrangDTHDth
11Bui Ngoc Anh ThiKGIKgi
12Tang Lam GiangHNOHno
13Dong Khanh LinhNBINbi
14Tran Phan Bao KhanhHCMHcm
15Nguyen To TranHCMHcm
16Phan Thao NguyenBTRBtr
17Nguyen Thi Minh ThuHNOHno
18Dao Thien KimDTHDth
19Phan Nguyen Ha NhuLDOLdo
20Nguyen Phan Mai KhanhLDOLdo
21Bui Kha NhiBTRBtr