Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

GIẢI VÔ ĐỊCH CỜ VUA TRẺ TOÀN QUỐC 2018 CỜ TIÊU CHUẨN - BẢNG NỮ LỨA TUỔI 13

последно ажурирање13.07.2018 06:53:48, Creator/Last Upload: vietnamchess

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФЕД.Клуб/Град
1Vuong Quynh AnhHNOHno
2Nguyen Hong NhungHNOHno
3Thanh Uyen DungHNOHno
4Nguyen Ngo Lien HuongDTHDth
5Nguyen Ngan HaHCMHcm
6Luu Ha Bich NgocHCMHcm
7Bui Ngoc Phuong NghiHCMHcm
8Nguyen My Hanh AnHCMHcm
9Nguyen Thi Mai LanBGIBgi
10Phung Phuong NguyenTNGTng
11Vu Bui Thi Thanh VanNBINbi
12Nguyen Ngoc Van AnhDTHDth
13Nguyen Thien NganTNGTng
14Nguyen Ngoc Minh ChauHCMHcm
15Vo Ngoc Tuyet VanCTHCth
16Nguyen Thi Thuy QuyenDTHDth
17Doan Thuy My DungBDUBdu
18Nguyen Thi Khanh VanNBINbi
19Dang Thi Van KhanhLANLan
20Le Nguyen Gia LinhDTHDth
21Ngo Xuan QuynhDTHDth
22Ho Nguyen Kim DungCTHCth
23Duong Ngoc Minh ChauBRVBrv
24Luong Hoang Tu LinhBGIBgi
25Nguyen Thi Thanh NganCTHCth
26Tran Nguyen Ha MyBDUBdu
27Duong Ngoc Sao KhueHPDHpd
28Nguyen Ngoc HienNBINbi
29Nguyen Ngoc Phong NhuHPDHpd
30Nguyen Thi Ha PhuongNANNan