Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

GIẢI VÔ ĐỊCH CỜ VUA TRẺ TOÀN QUỐC 2018 CỜ TIÊU CHUẨN - BẢNG NAM LỨA TUỔI 20

последно ажурирање13.07.2018 07:26:26, Creator/Last Upload: vietnamchess

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФЕД.Клуб/Град
1Le Minh HoangHCMHcm
2Nguyen Dang Hong PhucHCMHcm
3Nguyen Van Toan ThanhQDOQdo
4Le Nguyen Khoi NguyenHCMHcm
5Hoang Tan DucHNOHno
6Pham Quang HungQDOQdo
7Nguyen Thai DuongHCMHcm
8Pham Minh HieuKGIKgi
9Le Quang VinhDTHDth
10Nguyen Dinh TrungNANNan
11Dao Thien AnDTHDth
12Nguyen Le Duc HuyDTHDth
13Nguyen Hoang DucQNIQni
14Nguyen Hoang HaiNANNan
15Dang Anh QuocKGIKgi
16Nguyen Tri ThienBNIBni
17Nguyen Huynh Tuan HaiDTHDth
18Do Thanh DatBNIBni
19Nguyen Viet HuyDANDan
20Phan LuongQDOQdo
21Vu Hoang Gia BaoKGIKgi
22Phan Ba Thanh CongDANDan
23Nguyen Thanh LamHPHHph
24Phan Ba VietHNOHno