Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

2017 BCVO Landswyd Ope

последно ажурирање16.09.2017 14:13:34, Creator/Last Upload: south african chess fed. (licence 42)

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФЕД.
1Bester KlugeRSA
2Boshoff LouisRSA
3Smith ElricaRSA
4Smith AneldaRSA
5Badenhorst HendrikRSA
6Vosloo JacquesRSA
7Fourie RethaRSA
8Grobler BernardRSA
9De Jager MarneRSA
10Genis LimariRSA
11Jooste MarizanneRSA
12Olivier GerritRSA
13Janse van Rensburg TheunisRSA
14Erasmus NatashiaRSA
15Marnewick IzakRSA
16Jones AnthonRSA
17Gilbert CameronRSA
18Jones WilcoRSA
19Steyn MarnoRSA
20Geldenhuys JacoRSA
21Smit RietteRSA
22Gilbert ColeRSA
23Jacobs SebastiaanRSA
24Kahts DricoRSA
25Conroy JacobusRSA
26Mouton AlbertRSA
27Hanekom DirkRSA
28Oberholzer HRSA