Wiener Kinderschnellschachlandesmeisterschaft 2017

последно ажурирање19.11.2017 21:10:22, Creator: wiener schachverband (ta),Last Upload: gts activity gmbh (mag. gerald peraus)

ЛинковиПочетна страна на организаторот
Избор на параметри покажите податоци за турнирот
ЛистиСтартна ранг листа, Список на играчи по азбучен ред, Податоци за федерациите, Партиите и Титулите-статистики, Распоред
Префрли во Excel и печатиЛиста за печатење, Експортирај во Excel (.xls), Експортирај во Excel (.xlsx), Префрли во PDF-фајл