USHUAIA ANIVERSARIO INTERNACIONAL JAQUE MATE $35000 EN PREMIOS Inscripciones ushuaiainternacional2017@gmail.com 54 2901601212

последно ажурирање19.09.2017 15:14:25, Creator/Last Upload: ricardo luna

ЛинковиПочетна страна на организаторот
Избор на параметри покажите податоци за турнирот
ЛистиСтартна ранг листа, Список на играчи по азбучен ред, Податоци за федерациите, Партиите и Титулите-статистики, Турнирски состав со резултати по кола, Пласман на екипата, Распоред
најдобри играчи по табливо однос на поени, во однос на проценти
Префрли во Excel и печатиЛиста за печатење, Експортирај во Excel (.xls), Експортирај во Excel (.xlsx), Префрли во PDF-фајл