WORLD CHESS TROPHY 2018 - UNDER 1600 Elo

последно ажурирање18.09.2017 18:49:32, Creator/Last Upload: sympa-marketing@bluewin.ch

ЛинковиПочетна страна на организаторот
Избор на параметри покажите податоци за турнирот
ЛистиСтартна ранг листа, Список на играчи по азбучен ред, Податоци за федерациите, Партиите и Титулите-статистики, Распоред
Префрли во Excel и печатиЛиста за печатење, Експортирај во Excel (.xls), Експортирај во Excel (.xlsx), Префрли во PDF-фајл

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.Ртг
1Trivic Zoran1334832SUI1602
2Zahner Rolf1320076SUI1513
3Tuor Elena1332147SUI1471
4Nipote Mario869856ITA1469