Податоци за играчот

ИмеLeftheriotis Alexandros
Носител2
Рејтинг1951
Национален рејтинг0
Меѓународен рејтинг1951
Поени0
Место2
ФедерацијаGRE
Идентификациски број0
Фиде-ИД25820770
Година на раѓање 2004

 

Сервер на Chess-Tournament-Results © 2006-2017 Heinz Herzog, CMS-Version 30.06.2017 11:15, masthead