Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Zambia (ZAM)

Flag ZAM
Бр.Турнирпоследно ажурирање
12017 Lusaka Province Chess Association - League 15 Денови 22 Часови
2Henry Chilufya Memorial Chess Tournament - GM Norm 28 Денови 12 Часови
3Henry Chilufya Memorial Chess Tournament - Open Section 30 Денови 13 Часови
4Henry Chilufya Memorial Chess Tournament - Women Section 30 Денови 15 Часови
5Luanshya Closed Chess Tournament - Sep 2017 59 Денови 15 Часови
69th LPCA Blitz Tournament (23 September 2017) 60 Денови
78th LPCA Blitz Tournament (16 September 2017) 67 Денови 14 Часови
8ZONE 3 RAPID CHESS TOURNAMENT 67 Денови 17 Часови
96th LPCA Blitz Tournament (01 September 2017) 81 Денови 15 Часови
10Luapula Open Chess Tournament - August 2017 94 Денови 18 Часови
114th LPCA Blitz Tournament I(12 August 2017) 101 Денови 22 Часови
12Copperbelt Closed Monthly Tournament July 2017 106 Денови 19 Часови
13Boot Camp Luapula Preparatory Tournament 107 Денови 18 Часови
14Copperbelt Closed Monthly Tournament July 2017 107 Денови 19 Часови
15BOOT CAMP LUAPULA PREPARATORY TOURNAMENT 109 Денови 9 Часови
16Lusaka Province Chess League 115 Денови 19 Часови
17Luapula Open Chess Tournament 117 Денови 8 Часови
18LPCA Blitz Tournament I(July) 123 Денови 2 Часови
192017 Lusaka Province Chess Association - League 129 Денови 7 Часови
20HKS Heroes and Unity Rufaro Tournament 142 Денови 11 Часови
21Zone 4.3 Open Tournament 145 Денови 20 Часови
222017 Zone 4.3 Individual Chess Championships - Open Section 158 Денови 17 Часови
232017 Zone 4.3 Individual Chess Championships - Women Section 158 Денови 17 Часови
24Rufaro Braii Chess Tournament 171 Денови 10 Часови
25KAMWALA SOUTH ZONE 4.3 PREPARATORY TOURNAMENT 172 Денови 15 Часови
26COPPERBELT CLOSED MONTHLY CHESS TOURNAMENT- April 2017 186 Денови 13 Часови
272017 Zambia Open Chess Championship - Masters Section 208 Денови 2 Часови
282017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 17 Girls 220 Денови 21 Часови
292017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 17 Boys 220 Денови 21 Часови
302017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 13 Girls 220 Денови 22 Часови
312017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 13 Boys 220 Денови 22 Часови
322017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Girls SEN 221 Денови 15 Часови
332017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Boys SEN 221 Денови 20 Часови
342017 Zambia Open Chess Championships - Open Section 233 Денови
352017 Zambia Open Chess Championship - Blitz 234 Денови 13 Часови
362017 Zambia Open Chess Championship - Under 16 234 Денови 20 Часови
37Luanshya Closed Chess Tournament-March 235 Денови 12 Часови
382017 Zambia Open Chess Championship - Under 10 235 Денови 21 Часови
39INTER-DISTRICT CHESS TOURNAMENT (UNDER 17 GIRLS) 241 Денови 12 Часови
40INTER-DISTRICT CHESS TOURNAMENT (UNDER 17 BOYS) 241 Денови 12 Часови
41INTER-DISTRICT CHESS TOURNAMENT (UNDER 13 BOYS) 241 Денови 12 Часови
42INTER-DISTRICT CHESS TOURNAMENT (UNDER 13 GIRLS) 241 Денови 12 Часови
43Lusaka Province Chess Association Pre Season - Ladies Section 241 Денови 13 Часови
44LPCA PRE SEASON 243 Денови 21 Часови
45Copperbelt Closed Elite Chess Championship - 2017 254 Денови 2 Часови
46INTER-SCHOOLS CHESS TOURNAMENT (UNDER 17-BOYS) 256 Денови 11 Часови
47INTER-SCHOOLS CHESS TOURNAMENT (UNDER 17-GIRLS) 256 Денови 11 Часови
48INTER-SCHOOLS CHESS TOURNAMENT (UNDER 13-BOYS) 256 Денови 11 Часови
49Ndola Inter Schools Chess Tournament - Under 13 Boys 257 Денови 11 Часови
50Ndola Inter Schools Chess Tournament - Girls Under 13 257 Денови 11 Часови