Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Wales (WLS)

Flag WLS
Бр.Турнирпоследно ажурирање
12019 South Wales International Open 41 Денови 20 Часови
22019 South Wales International Challengers 42 Денови 16 Часови
32019 South Wales International Challengers 47 Денови 15 Часови
42019 South Wales International Open 47 Денови 15 Часови
5North Wales Major 60 Денови 17 Часови
6North Wales Minor 60 Денови 17 Часови
7North Wales Open 2019 60 Денови 17 Часови
8South Wales Blitz 2019 64 Денови 16 Часови
92019 South Wales MEgafinal Boys U8 92 Денови 16 Часови
102019 South Wales Megafinal Boys Under 13 - 14 96 Денови 15 Часови
112019 South Wales Megafinal Girls U12 - 14 APA 96 Денови 15 Часови
122019 South Wales Megafinal Boys U12 96 Денови 15 Часови
132019 South Wales Megafinal Girls U11 96 Денови 15 Часови
142019 South Wales Megafinal Boys U11 96 Денови 15 Часови
152019 South Wales Megafinal Girls U10 96 Денови 15 Часови
162019 South Wales Megafinal Boys U10 96 Денови 15 Часови
172019 South Walers Megafinal Girls U9 96 Денови 15 Часови
182019 South Wales Megafinal Boys U9 96 Денови 15 Часови
192019 South Wales Megafinal Girls U8 96 Денови 15 Часови
202019 South Wales Megafinal Girls U7 96 Денови 15 Часови
212019 South Wales Megafinal Boys U7 96 Денови 15 Часови
222019 Welsh Open Major Championship 122 Денови 15 Часови
232019 Welsh Chess Championship 122 Денови 16 Часови
242019 Welsh Minor Championship 122 Денови 16 Часови
252019 Welsh Minor Championship 126 Денови 14 Часови
262019 Welsh Open Major Championship 126 Денови 14 Часови
272019 Welsh Blitz Championship 150 Денови 15 Часови
282019 Welsh Rapidplay Champ 152 Денови 16 Часови
292019 Welsh Under 13 Championship 158 Денови 17 Часови
302019 Welsh Under 16 Championship 158 Денови 18 Часови
312019 Dyfed Open 179 Денови 18 Часови
322019 Dyfed Major 179 Денови 19 Часови
332019 Dyfed Blitz 180 Денови 14 Часови
342019 U14 Welsh Championship 193 Денови 16 Часови
352019 Welsh Under 10 Champ 193 Денови 16 Часови
362019 Welsh under 12 Championship 193 Денови 16 Часови
372019 U14 Welsh Championship 194 Денови 19 Часови
382019 Welsh under 12 Championship 194 Денови 19 Часови
392019 Welsh Under 10 Champ 194 Денови 20 Часови
402019 South Wales New Year Minor 227 Денови 23 Часови
412019 South Wales New Year Open 228 Денови 17 Часови
422019 South Wales New Year Major 228 Денови 17 Часови
432019 South Wales New Year Minor 228 Денови 17 Часови
442019 South Wales New Year Major 228 Денови 21 Часови
452019 South Wales New Year Open 228 Денови 22 Часови
462019 South Wales New Year Open 228 Денови 22 Часови
472019 South Wales New Year Major 228 Денови 22 Часови
482018 South Wales Autumn Premier 277 Денови 17 Часови
49South Wales Autumn Open 277 Денови 17 Часови
502018 South Wales Autumn Minor 277 Денови 18 Часови