Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Tanzania (TAN)

Flag TAN
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Interschool Chess Championship 2019-Under 10 Category 11 Часови 20 мин.
2Interschool Chess Championship 2019 - Under 14 Category 11 Часови 27 мин.
3Interschool Chess Championship 2019 - Under 18 Category 1 Денови 8 Часови
4Tanzania Open Chess Championship 2019 - Open Section 18 Денови 11 Часови
5Tanzania Open Chess Championship 2019 - U09 Section 18 Денови 16 Часови
6Tanzania Open Chess Championship 2019 - U14 Section 18 Денови 17 Часови
7Rapid Chess Arena - Under 13 section 53 Денови 12 Часови
8Rapid Chess Arena 2019 - Prestige (Open) Section 53 Денови 12 Часови
9Rapid Chess Arena - Under 9 Section 53 Денови 13 Часови
10Zanaki Open Youth Chess Championship 2019- Under 18 Section 88 Денови 14 Часови
11Zanaki Open Youth Chess Championship 2019- Under 12 Section 88 Денови 15 Часови
12Zanaki Open Youth Chess Championship 2019- Under 9 Section 88 Денови 15 Часови
13Tanzania Chess League 2019 157 Денови 18 Часови
14Don Bosco Chess Club 3rd Anniversary U8 165 Денови 13 Часови
15Don Bosco Chess Club 3rd Anniversary U10 165 Денови 13 Часови
16Don Bosco Chess Club 3rd Anniversary Open 165 Денови 13 Часови
17Don Bosco Chess Club 3rd Anniversary U14 165 Денови 14 Часови
18Trial 1 284 Денови 9 Часови
19DON BOSCO DAR OPEN CHESS CHAMPIONSHIP UNDER 12 AND 14 291 Денови 13 Часови
20DON BOSCO DAR OPEN CHESS CHAMPIONSHIP UNDER 10 291 Денови 13 Часови
21DON BOSCO DAR OPEN CHESS CHAMPIONSHIP UNDER 8 291 Денови 13 Часови
22DON BOSCO DAR CHESS CHAMPIONSHIP 291 Денови 13 Часови
2335TH LOHANA CHESS RAPID CHAMPIONSHIP 333 Денови 17 Часови
24East Africa University Games 2018 EAUG-DODOMA 336 Денови 18 Часови
25East Africa University Games (Dodoma) Ladies EAUG-DODOMA 2018 336 Денови 18 Часови
26DON BOSCO JR'S CHESS CHAMPIONSHIP UNDER 8 404 Денови 15 Часови
27DON BOSCO JR'S CHESS CHAMPIONSHIP UNDER10 404 Денови 15 Часови
28DON BOSCO JR'S CHESS CHAMPIONSHIP UNDER12 404 Денови 15 Часови
29DON BOSCO JR'S CHESS CHAMPIONSHIP UNDER 14 AND 18 404 Денови 15 Часови
30Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Parents Section 445 Денови 15 Часови
31Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Under 12 445 Денови 15 Часови
32Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Under 14 445 Денови 15 Часови
33Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Under 10 445 Денови 15 Часови
34Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Under 8 445 Денови 15 Часови
35Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Under 18 445 Денови 15 Часови
36Merged under 14 and Under 18 - Youth Chess Championship July 2018 480 Денови 16 Часови
37Under 12 Section - Youth Chess Championship July 2018 480 Денови 16 Часови
38Under 8 Section - Youth Chess Championship July 2018 480 Денови 16 Часови
39Under 10 Section - Youth Chess Championship July 2018 480 Денови 18 Часови
40Don Bosco Anniversary Junior Chess Championship U 12/14 536 Денови 12 Часови
41Don Bosco Anniversary Junior Chess Champinship U 10 536 Денови 12 Часови
42Don Bosco Anniversary Junior Chess Championship U 8 536 Денови 12 Часови
43Don Bosco Chess Club 2nd Anniversary Junior Championship C U18 536 Денови 12 Часови
44IST Chess Tournament 2018 - Grade 5 Beginner Section 537 Денови 19 Часови
45Tanzania National Chess Championship 2018 598 Денови 7 Часови
46Zanaki Open Juniour Chess Competition - Section under 18 606 Денови 14 Часови
47Zanaki Open Juniour Chess Competition - Section under 14 606 Денови 14 Часови
48Zanaki Open Juniour Chess Competition - Section under 8 606 Денови 14 Часови
49Zanaki Open Juniour Chess Competition - Section Merged under 10 /under 12 606 Денови 14 Часови
50Zanaki Chess Club Monthly Rapid 2018 620 Денови 13 Часови