Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Seychelles (SEY)

Flag SEY
Бр.Турнирпоследно ажурирање
151° CIS Master - Finale Campionato Italiano a squadre 2019 Open tournament (unofficial) 69 Денови 6 Часови
2Simulazione 51° CIS Master - Finale Campionato Italiano a squadre 2019 Group A 102 Денови 16 Часови
3Victoria Chess Club Blitz 2017 Nov 592 Денови 15 Часови
4Victoria Chess Club Blitz 2017 Nov Youth 592 Денови 15 Часови
5Victoria Chess Club Rapid 2017 Oct Youth 606 Денови 15 Часови
6VCC Junior Blitz April17 786 Денови 19 Часови
7Rapid Play 840 Денови 7 Часови
8Victoria Chess Club Blitz Open Feb17 847 Денови 8 Часови
9Sanken Overseas Classic Rapid Play 922 Денови 19 Часови
10Victoria Chess Club August16 Rapid Play 1032 Денови 11 Часови
11Victoria Chess Club Apollo July 16 Open 1032 Денови 11 Часови
12VCC Blitz Classic July 16 1061 Денови 12 Часови
13Seychelles Chess Congress May Blitz 1092 Денови 6 Часови
14Victoria Chess Club OPEN RAPID PLAY 1092 Денови 8 Часови
15Seychelles Chess Congress May Rapid Play Open Section 1142 Денови 3 Часови
16African Junior Chess Championships 2015 - Open Category 1249 Денови 15 Часови
17African Junior Chess Championships 2015 - Girls Category 1261 Денови 19 Часови