Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Mozambique (MOZ)

Flag MOZ
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Campeonato Nacional Feminino 2018 301 Денови 21 Часови
2Campeonato Nacional Junior 2018 301 Денови 21 Часови
3Campeonato Nacional Liga A 2018 301 Денови 21 Часови
4Campeonato Nacional Juvenil 2018 359 Денови 21 Часови
5Campeonato Nacional Infantil Masculino 2018 359 Денови 22 Часови
6Campeonato Nacional Infantil Feminino 2018 359 Денови 22 Часови
7CAMPEONATO NACIONAL DE XADREZ LIGA - B 2018 359 Денови 22 Часови
8Mozambique Open Chess 2018 449 Денови
9Mozambique BCI Open- Woman Section 451 Денови 5 Часови
10CHIVEVE CHESS OPEN INTERNATIONAL 480 Денови 1 Часови
11Chiveve Chess Open Development Seccion 480 Денови 3 Часови
12Campeonato Regional Centro Juniores 2018 535 Денови 22 Часови
13Campeonato Regional Centro Femeninos 2018 535 Денови 22 Часови
14Campeonato Regional Centro Seniores 2018 535 Денови 22 Часови
15Campeonato regional Norte Junior 2018 549 Денови 20 Часови
16Campeonato Regional Norte Absoluto Feminino 2018 549 Денови 20 Часови
17Campeonato Regional Senior Masculino Norte 2018 549 Денови 20 Часови
18CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ DE SOFALA SENIOR MASCULINO - 2018 578 Денови 23 Часови
19CAMPEONATO PROVINCIAL INFANTIL 2018 579 Денови
20CAMPEONATO PROVINCIAL JUVENIL 2018 579 Денови
21CAMPEONATO PROVINCIAL JUNIOR 2018 579 Денови
222018 Zone 4.3 Individual Chess Championships - Open Section 606 Денови 16 Часови
232018 Zone 4.3 Individual Chess Championships - Women Section 606 Денови 22 Часови
24Campeonato Nacional Senior Feminino - 2018 701 Денови 2 Часови
25Campeonato Nacional Senior Masculino - Liga A 2018 701 Денови 4 Часови
26Campeonato Nacional Liga B 2017 745 Денови
27Campeonato Nacional Juniores 769 Денови 21 Часови
282017 Zone 4.3 Youth Under-16 Team Chess Championships 854 Денови 23 Часови
29XIII Festival Nacional de Jogos Escolar - Gaza 2017 857 Денови 16 Часови
30XIII Festival Nacional de Jogos Escolar - Gaza 2017 858 Денови 15 Часови