Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Maldives (MDV)

Flag MDV
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Maldives National Chess Championship 2020 - WOMEN 2 Денови 11 Часови
2Maldives National Chess Championship 2020 - OPEN 2 Денови 11 Часови
3Petral Park First Chess Tournament 2020 Second Division 19 Денови 8 Часови
4Petral Park First Chess Tournament 2020 First Division 19 Денови 8 Часови
5Junior Championship 2020 (U12 Open) 26 Денови 12 Часови
6Junior Championship 2020 (U10 Open) 26 Денови 13 Часови
7Junior Championship 2020 (U10 Girls) 27 Денови 12 Часови
8Junior Championship 2020 (U14 Open) 27 Денови 13 Часови
9Junior Championship 2020 (U14 Girls) 29 Денови 12 Часови
10Junior Championship 2020 (U16 Girls) 31 Денови 11 Часови
11Junior Championship 2020 (U18 Open) 31 Денови 12 Часови
12Junior Championship 2020 (U18 Girls) 31 Денови 13 Часови
13Junior Championship 2020 (U16 Open) 31 Денови 13 Часови
14Junior Championship 2020 (U8 Open) 31 Денови 13 Часови
15Junior Championship 2020 (U8 Girl) 31 Денови 13 Часови
16Senior Championship 2020 31 Денови 13 Часови
17Junior Championship 2020 (U12 Girls) 33 Денови 13 Часови
181st Street Chess Champioship 61 Денови 9 Часови
19Association Cup 2019 82 Денови 15 Часови
20Police Club Rapid Tournament 2019 144 Денови 8 Часови
21CRC Individual Chess Tournament 2019 153 Денови 13 Часови
22CRC Intersection Chess Tournament 2019 157 Денови 13 Часови
23National Chess Championship 2019 166 Денови 12 Часови
24National Women's Chess Championship 2019 166 Денови 13 Часови
25Kids Rapid Chess Championship 2019 168 Денови 17 Часови
26National Junior Chess Championship 2019 U16 Open 197 Денови 11 Часови
27National Junior Chess Championship 2019 U08 Open 197 Денови 12 Часови
28National Junior Chess Championship 2019 U16 Girls 197 Денови 12 Часови
29National Junior Chess Championship 2019 U14 Open 197 Денови 12 Часови
30National Junior Chess Championship 2019 U14 Girls 197 Денови 12 Часови
31National Junior Chess Championship 2019 U12 Open 197 Денови 12 Часови
32National Junior Chess Championship 2019 U12 Girls 197 Денови 12 Часови
33National Junior Chess Championship 2019 U10 Open 197 Денови 12 Часови
34National Junior Chess Championship 2019 U10 Girls 197 Денови 12 Часови
352nd Inter Office Chess Champioship 2019 220 Денови 6 Часови
36MACL SELECTION 2019 232 Денови 8 Часови
37Castle Invitational Club Rapid Chess Tournament 2019 300 Денови 7 Часови
384th Inter-School Chess Championship 2019- Maldives Under 18 334 Денови 8 Часови
394th Inter-School Chess Championship 2019- Maldives Under 16 334 Денови 8 Часови
404th Inter-School Chess Championship 2019- Maldives Under 14 334 Денови 8 Часови
414th Inter-School Chess Championship 2019- Maldives Under 12 334 Денови 8 Часови
424th Inter-School Chess Championship 2019- Maldives Under 8 334 Денови 8 Часови
434th Inter-School Chess Championship 2019- Maldives Under 10 334 Денови 8 Часови
44Inter School Chess Championship 2018 Under 20 689 Денови 14 Часови
45Inter School Chess Championship 2018 Under 18 689 Денови 14 Часови
46Inter School Chess Championship 2018 Under 16 689 Денови 14 Часови
47Inter School Chess Championship 2018 Under 14 689 Денови 14 Часови
48Inter School Chess Championship 2018 Under 12 689 Денови 14 Часови
49Inter School Chess Championship 2018 Under 10 689 Денови 14 Часови
50Inter School Chess Championship 2018 Under 8 689 Денови 14 Часови