Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Malaysia (MAS)

Flag MAS
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1KEJOHANAN CATUR MAKSAK TERENGGANU 2018 20 Минути
2KEJOHANAN CATUR MAKSWIP 2018 WANITA 1 Часови 12 мин.
3Sunsuria City Chess Tournament U16 3 Часови 35 мин.
4Sunsuria City Chess Tournament U14 3 Часови 36 мин.
5Sunsuria City Chess Tournament U12 3 Часови 38 мин.
6Sunsuria City Chess Tournament U10 3 Часови 39 мин.
7Sunsuria City Chess Tournament 3 Часови 41 мин.
8KEJOHANAN CATUR TERBUKA SKBASKK 2018 (UNDER 12) 13 Часови 7 мин.
9KEJOHANAN CATUR TERBUKA SKBASKK 2018 (UNDER 10) 13 Часови 17 мин.
10KEJOHANAN CATUR TERBUKA SKBASKK 2018 (UNDER 8) 13 Часови 23 мин.
11KEJOHANAN CATUR SPEKMA 2018 (WANITA) 14 Часови 28 мин.
12KEJOHANAN CATUR SPEKMA 2018 (LELAKI) 14 Часови 34 мин.
13KEJOHANAN CATUR MAKSWIP 2018 BERPASUKAN 17 Часови 42 мин.
14UniKL MFI INTERNATIONAL RAPID CHESS CHAMPIONSHIP 2.0 (FIDE RATED) 17 Часови 56 мин.
15KEJOHANAN CATUR KIP MART SENAWANG - 0PEN 21 Часови 56 мин.
16KEJOHANAN CATUR KIP MART SENAWANG - U12 1 Денови 15 Часови
17OPEN PERAK GRAND PRIX CHESS CHAMPIONSHIP 2018 KLK SYEUN HOTEL 2 Денови 11 Часови
18U17 PERAK GRAND PRIX CHESS CHAMPIONSHIP 2018 KLK SYEUN HOTEL 2 Денови 11 Часови
19U12 PERAK GRAND PRIX CHESS CHAMPIONSHIP 2018 KLK SYEUN HOTEL 2 Денови 11 Часови
20Tesco Jenjarom Under Age U12 2 Денови 18 Часови
21Sunway Inaugural Chess Tournament Open 2 Денови 20 Часови
22Sunway Inaugural Chess Tournament U12 2 Денови 20 Часови
23Tesco Jenjarom Under Age U9 2 Денови 23 Часови
24KEJOHANAN CATUR MAKSWIP 2018 WANITA 3 Денови 18 Часови
25KASUKMA LELAKI (2018) 3 Денови 19 Часови
26KASUKMA WANITA 2018 3 Денови 19 Часови
27PMP2 U21 Age Group Chess Tournament 2018 3 Денови 22 Часови
28Cheras September Rapid 2018 5 Денови 13 Часови
29KEJOHANAN CATUR TERTUTUP MAKTAB MAHMUD NEGERI KEDAH 2018 (15P) 6 Денови 4 Часови
30KEJOHANAN CATUR TERTUTUP MAKTAB MAHMUD NEGERI KEDAH 2018 (15L) 6 Денови 4 Часови
31KEJOHANAN CATUR TERTUTUP MAKTAB MAHMUD NEGERI KEDAH 2018 (17P) 6 Денови 4 Часови
32KEJOHANAN CATUR TERTUTUP MAKTAB MAHMUD NEGERI KEDAH 2018 (17L) 6 Денови 4 Часови
33Lola Baba Festival 2018 Bawah 10 Tahun 6 Денови 20 Часови
34Lola Baba Festival 2018 Bawah 14 Tahun 6 Денови 22 Часови
35RSC Standard 2018 (Invitation below 2200) 8 Денови 20 Часови
36KEJOHANAN TERBUKA BAWAH 11 9 Денови 14 Часови
37Hillcrest Scholastic Chess Championship 2018 (U18) 9 Денови 15 Часови
38Hillcrest Scholastic Chess Championship 2018 (U15) 9 Денови 17 Часови
39KEJOHANAN PIALA MERDEKA 916 (TERTUTUP) 9 Денови 18 Часови
40KEJOHANAN CATUR KARNIVAL SUKMA XIX PERAK 2018 9 Денови 18 Часови
41Kejohanan Catur Rapid Melaka 2018 (FIDE Rated) 9 Денови 19 Часови
42KEJOHANAN CATUR MAKSAK 2018 - PEREMPUAN 9 Денови 19 Часови
43Hillcrest Scholastic Chess Championship 2018 (U12) 9 Денови 19 Часови
44Hillcrest Scholastic Chess Championship 2018 (U9) 9 Денови 19 Часови
45KEJOHANAN CATUR MAKSAK 2018 NEGERI SARAWAK 9 Денови 20 Часови
46KEJOHANAN CATUR KARNIVAL SUKMA XIX PERAK 2018 10 Денови 12 Часови
47KEJOHANAN CATUR PSKPP KELANTAN 2018 PEREMPUAN 10 Денови 21 Часови
48KEJOHANAN CATUR PSKPP KELANTAN 2018 LELAKI 10 Денови 21 Часови
49KEJUARAAN CATUR KS2O SILN 2018 10 Денови 23 Часови
50SJKC Beng Teik U18 Chess Tournament 2018 11 Денови 1 Часови