Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Morocco (MAR)

Flag MAR
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Rapid de Tiznit 2018 11 & 12 Aout 8 Денови 12 Часови
217è Festival International de Chefchaouen Open Principal 20 Денови 13 Часови
317è Festival International de Chefchaouen marathon de blitz 24 Денови 13 Часови
4Tournoi estival de la ville de Salé 49 Денови 8 Часови
52e tournoi scolaire francophone - lycée 57 Денови 14 Часови
62e tournoi scolaire francophone - jeunes challengers 57 Денови 14 Часови
72e tournoi scolaire francophone - primaire 57 Денови 14 Часови
82eme tournoi scolaire francophone - collège 57 Денови 14 Часови
9Tournoi international scolaire français et francophone des echecs 2016/2017 62 Денови 9 Часови
10TROPHEE RAMADAN DES JEUNES AGADIR 2018 69 Денови 13 Часови
1110em Tournoi Ramadan 2018 Open Local 71 Денови 7 Часови
122e tournoi scolaire francophone - lycée 87 Денови 8 Часови
13Open Blitz de Ramadan 2018 87 Денови 9 Часови
14Open El Ksiba blitz 2018 102 Денови 7 Часови
15Open El Ksiba 2018 102 Денови 7 Часови
16gymnasiade 2018 men 186742 104 Денови 17 Часови
17ISF GYMNASIADE 2018 GIRLS- 186743 104 Денови 18 Часови
18ISF GYMNASIADE 2018 GIRLS- 186743 104 Денови 18 Часови
192eme TOURNOI PRINCE MOULAY EL HASSAN DES ECHECS 106 Денови 7 Часови
20Championnat du Maroc Scolaire Francophone 2018 127 Денови 14 Часови
21Championnat du Maroc Scolaire Francophone 2018 - College Lycée 127 Денови 14 Часови
221er Marathon de blitz Casablanca 128 Денови 12 Часови
23Open de Meknes 2018 134 Денови 11 Часови
248e tournoi national des écoles des échecs primaire 155 Денови 13 Часови
258ème tournoi national des écoles - Collège 155 Денови 13 Часови
268ème tournoi national des écoles - Collège 155 Денови 13 Часови
27Tournoi National de blitz Casablanca 11 Mars 2018 162 Денови 14 Часови
28FOUNTY CHESS OPEN EDITION 2018 168 Денови 20 Часови
29Tournoi des jeunes espoirs 2018 Casablanca 176 Денови 13 Часови
3011 ème tournoi national d'échecs des challengers + 1500 Elo 183 Денови 13 Часови
3111 ème tournoi national d'échecs des prétendants - 1500 Elo 183 Денови 13 Часови
328e tournoi scolaire des échecs 183 Денови 20 Часови
33TOURNOI HIVER 2018 4E EDITION 188 Денови 18 Часови
341ère Edition du Tournoi d'amitié U18 / Tanger 190 Денови 13 Часови
35Rencontre amitié des échecs Tiznit Tournoi blitz 204 Денови 18 Часови
36Rencontre amitié des échecs Tiznit Tournoi par équipes RR 204 Денови 22 Часови
371er Tournoi National d'Echecs de Marrakech 2018 211 Денови 15 Часови
3810 ème tournoi national d'échecs des challengers + 1500 Elo 218 Денови 13 Часови
3910 ème tournoi national d'échecs des prétendants - 1500 Elo 218 Денови 14 Часови
4010 eme Tournoi National d'Echecs-Espoirs 218 Денови 14 Часови
41Tournoi d'échecs rapide - 11 Janvier 2018 - 221 Денови 13 Часови
424EME OPEN ESSAOUIRA 11 JANVIER OPEN LOCAL 221 Денови 14 Часови
43Premier tournoi local 2017 2018 Garçons 232 Денови 16 Часови
44Premier Tournoi local 2017 2018 Filles 232 Денови 16 Часови
454 éme Open El Jadida 2017 239 Денови 8 Часови
469ème tournoi des challengers - prétendants + 1500 Elo 246 Денови 13 Часови
479ème tournoi des challengers - espoirs - 1500 Elo 246 Денови 14 Часови
48TOURNOI AUTOMNE 2017 JEUNES 281 Денови 13 Часови
497e Tournoi national "Come To My Home" Fes 2017 288 Денови 15 Часови
506e Tournoi Come To My Home Mecknes 2017 289 Денови 13 Часови