Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Lesotho (LES)

Flag LES
Бр.Турнирпоследно ажурирање
12019 Maseru Open Chess Championships Woman Section 87 Денови 21 Часови
22019 Maseru Open Chess Championships Open Section 87 Денови 21 Часови
32019 Boleswa Intervasity Games Men's Section 190 Денови 3 Часови
42019 BMI Lesotho Open Chess Championship Prestige Section 204 Денови 6 Часови
52019 BMI Lesotho Open Chess Championship Open Section 206 Денови 3 Часови
62019 BMI Lesotho Open Chess Championship Woman Section 206 Денови 6 Часови
72019 NUL PreIntervasity Chess Championship Open Section 206 Денови 7 Часови
82019 NUL PreIntervasity Chess Championship Ladies Section 206 Денови 7 Часови
92019 PreIntervasity Chess Championship Blitz Section 206 Денови 7 Часови
102019 NUL PreIntervasity Chess Championship 210 Денови 18 Часови
112019 BMI Lesotho Open Chess Championship Development Section 228 Денови 23 Часови
122018 National Blitz Chess Championship 276 Денови 20 Часови
132018 Lesotho National Chess Championship 276 Денови 20 Часови
14Central Qualifiers-2018 National Chess Championships 284 Денови 23 Часови
15NUL Opening Chess Championship Blitz 2018 325 Денови 21 Часови
162018 NUL Opening Chess Championship 325 Денови 22 Часови
172018 Lesotho Olympiad Qualifier Open Championship 535 Денови 21 Часови
182018 Lesotho Olympiad Qualifier Women Championship 535 Денови 21 Часови
19Pre- Intervasity Blitz Chess Championships 563 Денови 21 Часови
202018 Pre- Intervasity Chess Championship Open Section 563 Денови 22 Часови
212018 NUL Pre- Intervasity Chess Championship Women Section 563 Денови 23 Часови
222018 BMI Lesotho Open Chess Championships Open Section 590 Денови 11 Часови
232018 BMI Lesotho Chess Championships Blitz Section 590 Денови 12 Часови
242018 BMI Lesotho Open Chess Championships Prestige Section 591 Денови 1 Часови
252018 BMI Lesotho Open Chess Championships Development Section 592 Денови 4 Часови
262017 Lesotho National Chess Championships 640 Денови 22 Часови
272017 NUL Opening Chess Championship 731 Денови 21 Часови
282017 Teyateyaneng Chess Championship 759 Денови 20 Часови
292017 Maseru Winter Open 782 Денови 1 Часови
302017 Maseru Open section 787 Денови 19 Часови
312017 Mohale's Hoek Open Chess Championship Prestige 808 Денови 22 Часови
322017 Mohale's Hoek Open Chess Championship Open Section 808 Денови 23 Часови
33 NUL Pre Intervasity Open 2017 Chess Championship 934 Денови 23 Часови
34BMI Lesotho Open Development Section 2017 953 Денови 6 Часови
352017 BMI Lesotho Open Chess Championship Prestige 955 Денови 21 Часови
362017 BMI Lesotho Open Blitz 955 Денови 21 Часови
37BMI Lesotho Open 2017 Open Section 956 Денови 2 Часови
38NUL Open Chess Championship 2016 1058 Денови 4 Часови
39BMI Lesotho Open Chess Championship 2016 Prestige 1333 Денови 20 Часови
40Lesotho National Chess Championship 2015 1349 Денови 22 Часови