Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Faroe Islands (FAI)

Flag FAI
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Faroes Open 2018 38 Денови 16 Часови
2Faroes Open 2018 Blitz 40 Денови 8 Часови
3Steypakapping 2018 85 Денови 20 Часови
4Steypakapping 2018 87 Денови 21 Часови
5European Small Nations Individual Championship 2018 121 Денови 13 Часови
6GP Finalan 2018 135 Денови 13 Часови
7Unglingabólkur 2018 140 Денови 9 Часови
8Almenni bólkur 2018 141 Денови 9 Часови
9Landsliðsbólkur 2018 144 Денови 12 Часови
101. bólkur 2018 144 Денови 12 Часови
113 og 4 flokkur 152 Денови 16 Часови
12Liðkappingin 2017-18, 3. deild 155 Денови 8 Часови
13Liðkappingin 2017-18, 2. deild 155 Денови 8 Часови
14Liðkappingin 2017-18, 1. deild 155 Денови 8 Часови
15GP8 Kollafjørður 178 Денови 16 Часови
165 og 6 flokkur 184 Денови 6 Часови
173 og 4 flokkur 184 Денови 8 Часови
182. flokkur og yngri 184 Денови 8 Часови
19Kjolur Open 2018 STD 185 Денови 6 Часови
20Kjolur Open 2018 RPD 185 Денови 20 Часови
21Kjølur Open 2018 198 Денови 12 Часови
22GP6 Sandavágur 205 Денови 12 Часови
23ST-Open 2018 220 Денови 13 Часови
24Føroyameistaraheitið í snartalv 2017 234 Денови 14 Часови
25Runavík Open 2017 235 Денови 15 Часови
26A 253 Денови 12 Часови
27Streymur-Kvik 2017 255 Денови 12 Часови
28Vinarlandsdystur Føroyar - Ísland 2017 266 Денови 16 Часови
29Føroyar - Ísland vinarlandsdystur 275 Денови 13 Часови
30Snarkapping GP1 Klaksvík 304 Денови 13 Часови
31Faroes Open 2017 398 Денови 11 Часови
32Faroesopen Blitz 402 Денови 15 Часови
331. Bólkur 2017 493 Денови 17 Часови
34Unglingabólkur 2017 493 Денови 17 Часови
35Landliðsbólkur 2017 493 Денови 17 Часови
36Almenni bólkur 2017 493 Денови 17 Часови
37GP-finala 2017 507 Денови 17 Часови
38HT-Open 513 Денови 13 Часови
39Liðkappingin 2016-17, 1. deild 521 Денови 17 Часови
40Liðkappingin 2016-17, 3. deild 521 Денови 17 Часови
41Liðkappingin 2016-17, 2. deild 521 Денови 17 Часови
42GP 7 ST-Kvik 524 Денови 21 Часови
43HT kvik 556 Денови 18 Часови
44Kjølur Open 562 Денови 12 Часови
45FM í snartalv 2016 599 Денови 10 Часови
46Runavik Open 2016 632 Денови 13 Часови
47GP 3 ST-OPEN 653 Денови 12 Часови
48GP 2 ST-Kvik 661 Денови 15 Часови
49GP 1 í Klaksvík 675 Денови 15 Часови
50Liðkappingin 2015-16, 3. deild 853 Денови 19 Часови