Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Ivory Coast (CIV)

Flag CIV
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1CIV INVITATIONAL BLITZ 2018 52 Денови 20 Часови
2CIV INVITATIONAL RAPID 2018 55 Денови 5 Часови
3Championnat National Individuel Senior 2017-2018 148 Денови
42017 CIV INVITATIONALRAPIDS 297 Денови 4 Часови
52017 CIV Team Chess Invitational 297 Денови 7 Часови
6OPEN D'ECHECS 2017 ESCA_SENIORS 404 Денови 5 Часови
7OPEN D'ECHECS 2017 ESCA_JUNIORS 404 Денови 14 Часови
8Blitz de l'Indépendance de Côte d'Ivoire, 1ere édition_Aout 2017 409 Денови 19 Часови
9TOURNOI INTERNE RESEAU DE MAT, AOUT 2017 411 Денови 14 Часови
10Tournoi Fermé RESEAU DE MAT Juillet 2017 446 Денови 14 Часови