Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Angola (ANG)

Flag ANG
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Open Campeonato Nacional Individual Absoluto 13 Часови 11 мин.
2Campeonato Nacional Feminino Blitz 1 Денови 10 Часови
3Campeonato Nacional Feminino de Rapidas 1 Денови 10 Часови
4Open Campeonato Nacional de Rapidas 1 Денови 10 Часови
5Open Campeonato Nacional Blitz 1 Денови 10 Часови
6Campeonato Nacional Individual Feminino 1 Денови 10 Часови
7CAMPEONATO INTERNO DE XADREZ DA UOR 2019 1 Денови 10 Часови
8CAMPEONATO PROVINCIAL ABSOLUTO MALANJE 2019 8 Денови 12 Часови
9OPEN CAMPEONATO NACIONAL DE SUB 20 11 Денови 14 Часови
10CAMPEONATO NACIONAL SUB 20 FEMININO 11 Денови 14 Часови
11OPEN CAMPEONATO NACIONAL SUB 16 11 Денови 14 Часови
12CAMPEONATO NACIONAL SUB 16 FEMININO 11 Денови 14 Часови
13CAMPEONATO PROVINCIAL DE JUNIORES LUANDA 2019 14 Денови 10 Часови
14CAMPEONATO PROVINCIAL DE JUNIORES FEMININO LUANDA 2019 14 Денови 10 Часови
15CAMPEONATO PROVINCIAL INDIVIDUAL ABSOLUTO LUANDA 2019 23 Денови 12 Часови
16CAMPEONATO NACIONAL ABSOLUTO - ZONAL B MOXICO 2019 30 Денови 3 Часови
17CAMPEONATO NACIONAL ABSOLUTO - ZONAL A LUANDA 2019 30 Денови 13 Часови
18TACA ENSA FEMININO 2019 41 Денови 5 Часови
19TAÇA ENSA EM XADREZ 2019 41 Денови 5 Часови
20CAMPEONATO PROVINCIAL JUVENIS HUILA 2019 45 Денови 6 Часови
21CAMPEONATO PROVINCIAL JUNIOR HUILA 2019 45 Денови 7 Часови
22CAMPEONATO PROVINCIAL ABSOLUTO DE XADREZ DE BENGUELA 2019 46 Денови 13 Часови
23OPEN CAMPEONATO PROVINCIAL SUB 16 51 Денови 12 Часови
24CAMPEONATO PROVINCIAL SUB 16 FEMININO 51 Денови 14 Часови
25CAMPEONATO PROVINCIAL ABSOLUTO DA HUILA 2019 58 Денови 9 Часови
26CAMPEONATO PROVINCIAL ABSOLUTO DO KUANZA SUL - SUMBE 2019 59 Денови 12 Часови
27MACOVI SPORT CLUB - Aniversário da Escola de Xadrez JF 2019-SUB 12 63 Денови 6 Часови
28MACOVI SPORT CLUB - Aniversário da Escola de Xadrez JF 2019-SUB 20 - MASCULINO 63 Денови 6 Часови
29OPEN DE XADREZ 19 DE FEVEREIRO 69 Денови 13 Часови
30CAMPEONATO PROVINCIAL ABSOLUTO DA HUILA 2019 73 Денови 14 Часови
31TAÇA GRUPO CABETO 5* EDIÇAO - MALANJE 2019 74 Денови 11 Часови
321ª EDICAO DA TACA SONANGOL EM XADREZ 87 Денови 11 Часови
33Torneio Alusivo a Abertura do Ano de Instrucao 2019/2020-FAA Encontrar o campeao do presente Ano. 89 Денови 12 Часови
34MACOVI SPORT CLUB - Torneio alusivo ao Aniverversário do COA 2019 90 Денови 8 Часови
35MACOVI SPORT CLUB - Torneio Aniverversário do COA 2019 - SUB 12 - FEMININO 91 Денови 5 Часови
36MACOVI SPORT CLUB - Torneio Aniverversário do COA 2019 - SUB 16 - FEMININO 91 Денови 5 Часови
37MACOVI SPORT CLUB - Torneio Aniverversário do COA 2019 - SUB 12 - MASCULINO 91 Денови 5 Часови
38TORNEIO DE XADREZ 95º CLUBE NAÚTICO DA ILHA DE LUANDA 93 Денови 16 Часови
39TORNEIO PREMIO GGA EM XADREZ 2019 105 Денови 15 Часови
40SABADO XADREZISTICO ALUSIVO CIDADE DE LUANDA 2019 113 Денови 19 Часови
41MACOVI SPORT CLUB - CAMPEONATO INTERNO MASCULINO 2019 116 Денови 12 Часови
42MACOVI SPORT CLUB - CAMPEONATO INTERNO FEMININO 2019 117 Денови 8 Часови
43TORNEIO INTERNO DITROV 2019 118 Денови 9 Часови
44ANIVERSARIO DA FORÇA AERIA NACIONAL = Huila-Lubango= 123 Денови 14 Часови
45MACOVI SPORT CLUB / CAMPEONATO INTERNO DA ACADEMIA DE XADREZ DO GOLFE 2 126 Денови 11 Часови
46TORNEIO DE FIM DE ANO 2018 = Huila-Lubango= 143 Денови 12 Часови
47CAMPEONATO NACIONAL DE PARTIDAS RAPIDAS 152 Денови 15 Часови
48CAMPEONATO NACIONAL DE PARTIDAS BLITZ 152 Денови 15 Часови
49CAMPEONATO NACIONAL DE PARTIDAS RAPIDAS 154 Денови 6 Часови
50CAMPEONATO NACIONAL POR EQUIPAS - MALANJE 2018 155 Денови 7 Часови